Ain Käpp: Meie eesmärk on esindada Eestit läbi erakordse külalislahkuse


Majutussektori ühine ambitsioon on sissetuleva turismi kaudu ekspordi pidev kasvatamine. Enne kobarkriise, mis on võrreldes teiste sektoritega just turismi kõige raskemalt räsinud, oli turismi osakaal teenuste ekspordist kolmandik.

Töötame Eesti Hotellide ja Restoranide Liidus selle nimel, et turism oleks jällegi oluline ekspordiartikkel, mis lisaks eksporditulule loob väärtust ka kohalikele elanikele läbi kõrgetasemeliste teenuste kättesaadavuse ja panustamise piirkondlikesse arengutesse. Meie eesmärgiks on jätkusuutlik ja kogukondadega arvestav turismiteenus, mis loob väärtust nii riigile kui kohalikele.

Milline on järgmine oluline samm?

Meie eesmärk on esindada Eestit läbi erakordse külalislahkuse. Teeme seda läbi kolme peamise samba – arendame igapäevaselt oma talente, jätkame pidevalt ettevõtte digitaliseerimist ja automatiseerimist ning panustame läbi jätkusuutlikku ettevõtluse meie kogukonna heaolusse. Turismiedendaja auhinna võitjana oleme turismimajanduse hea maine eestvedajad ja innovatsiooni suunanäitajad.

HMP Hotellid OÜ / Radisson Collection Hotel Tallinn ja Hotel Palace by Radisson Individuals 

——————–

Anna oma samm teada www.ambitsioononvalik.ee lehelL