Parempoolsed liitusid Eesti majandusleppega

Parempoolseid esindas kohtumisel: Andrus Kaarelson, Tarmo Linnamägi, Tauno Õunapuu, Siim Kiisler ja Tõnis Kons. Eesti Tööandjate Keskliitu esindasid kohtumisel tegevjuht Arto Aas ja Innovatsiooni käivituskoja juht  Ivo Suursoo.

Parempoolsed liitusid esimese erakonnana Eesti Tööandjate Keskliit algatatud valitsuste ja valimiste ülesemajandusleppega “Ambitsioon on valik”.

Parempoolsete aseesimees Siim Kiisler: “Käes on momentum, kus eri osapooled on Eesti Tööandjate Keskliidu initsiatiivil kutsutud ühiselt strateegias kokku leppima. Parempoolsed on asutamisest saadik rääkinud, et Eesti prioriteet peab olema majanduse kasvule pööramine, kuid majanduskeskkonna areng saab teoks vaid kõigi osapoolte koostöös, mistõttu on vaja, et ka kõik teised erakonnad ettevõtete ja erialaliitudega kaasa tuleksid.”